Hoe meer zorgen we ons maken, hoe meer we er dreigen te creëren.

De Hogere Wereld maant ons aan om onze gedachten te bewaken.

Ze geven ons volgende zaken mee ter overweging:

* Een virus is, hoe klein ook, een intelligentie met een opdracht. Virussen en bacteriën treden in actie van zodra er een bepaald evenwicht is verstoord.

* De mens is als bezieler van zijn leefwereld aangesteld. In welke mate beantwoordt elk individu aan deze opdracht? Is het niet treurig gesteld met deze basistaak van de mensheid?

Bezielen is aandacht geven, het grote geheel bewaken, eigen troep opruimen… licht inbrengen, orde scheppen.

Als de mens dat niet doet; komt er hulp om die troep op te ruimen: covid… naast andere intelligente systemen.

* Ook al heeft de mens door onaandachtzaamheid (of zelfs moedwillig) de hand gehad of denken te hebben in het veroorzaken of bestrijden van de pandemie, altijd ontgaat ons de hogere reden van wat er gebeurt.

* Wij hebben ten allen tijde ons eigen oordeelkundig vermogen te hanteren om iets wat ons troebleert langs alle kanten te trachten te bekijken.

Dat leert ons dat er verborgen zaken zijn die we nooit helemaal correct kunnen interpreteren. We zijn niet beslagen in het totaal doorgronden van biologische processen of van chemie, noch zijn we totaal thuis in wetenschap en zelfs niet in spirituele processen.

Sommige zaken moeten we uit handen geven; dit wil zeggen opdragen aan de Al-Ene of in Gods Hand leggen, omdat we onmachtig blijken om de wortel aan te pakken. We kunnen enkel de wortel aanpakken in onszelf.

* Daarom waken we erover dat we nooit de termen duivel, het kwaad en zo verder gebruiken uit angst voor iets waar we geen inzicht in hebben, want precies dan geven we aan gebeurtenissen en processen een label én een energie mee die zich tegen ons kan keren. Geef op geen enkel moment lading mee aan gedachten, handelingen, gesprekken etc. We leren het beter af van te betichten, met de vinger te wijzen en belerend te zijn. Dat helpt geen zier. We nemen enkel de verantwoordelijkheid om onze eigen leermeester te zijn, die goed op zichzelf past en zich correct blijft verbinden met het Licht, no matter what.

* Vaccins zijn niet kwaadaardig op zich. Angst is dat wel.

Vaccins deren je niet wanneer je ze begroet en een plek geeft: is je fysieke trilling hoog genoeg (minimum 11) dan zal je zowel de ziekteverwekkers als de serums overschrijven met transformatiekracht.

* Alle wetenschap, kunst, vaardigheden, techniek… worden geïnspireerd vanuit de zielenwereld. Zoals atoomenergie een diende rol heeft in de energievoorziening en geneeskunst, doch ook een vernietigende kant, zo kan je ook elke virus en vaccin bekijken.

Nooit is iets enkel negatief.

* Er zijn vast redenen waarop bepaalde personen zich beter niet laten vaccineren, maar voor de grote massa gelden die redenen wellicht niet. Laten we niet projecteren. Vaccins hebben hun nut bewezen, Dr. Azanikov van het Berichtgevers Team Zêphtil laat weten dat vrijwel alle vooruitgang in de medische wetenschap geïnspireerd is door de Plejadische Meesters, die enkel de redding van planeet Aarde en haar diversiteit aan levende soorten op het oog hebben.

Ook wetenschappers en uitvinders krijgen inzichten vanuit de hogere dimensies…

De grootste uitdaging komt nu pas aan het licht: de pandemie in al haar verschijnselen draagt daartoe bij. Ze is een toestand van verkramping die typisch is voor een eindtijd.

Altijd steken dan golven van angst de kop op. En dit in verschillende vertalingen: in angstvallig uit de weg gaan van zogenaamde gevaren; in driftig zoeken naar oplossingen; in bestrijden van zogenaamde ziekteverwekkers, terwijl ze een signaal zijn dat moet beluisterd worden; in het tegelijk informeren van de massa én het verduisteren van informatie die de mens zelf aan het denken kan zetten; in het toekennen van kwaadaardige krachten aan zaken waarvoor men geen onmiddellijke verklaring heeft…

 

* Blijf je zoals de oudtestamentische mens geloven in een een kwaadaardige tegenkracht van de Schepper? Of ga je zoals de nieuwtestamentische mens die door Jezus werd opgeroepen, eindelijk werken met de kracht van vergeving, met het helende Licht en met de Blissful Mind die alles zegent, ook al toont de werkelijkheid zich somber?

Laten we ons dus niet laten meeslepen in complotdenken en doemdenken, ook al is misschien de helft waar van wat er wordt beweerd. Blijf in het licht en sereen verbonden met het Godsplan: het is in volle uitvoering.

Zo geloven wij als engelen van het Woord.