Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 Vijf online workshops “De vijf treden” (in belichtingen “The Fantastic Five” genoemd)

Door MonaLisa M.

De Plejadische Meesters wijzen erop dat transformatieprocessen niet lastig hoeven te zijn. Hoe eenvoudiger we het houden, hoe gemakkelijker ons lichaam zich aanpast aan de nieuwe frequenties en de orders of richtlijnen die we opvangen van de ziel en van onze begeleiders uit de hogere dimensies. De volgende reeks is speciaal door Meester Sanon van de Plejaden geïnspireerd. Hij lijkt simpel, maar vergis je niet, de aanpak gaat diep. Daarom is de reeks ook opgevat als een stappenplan!

  1. De Innerlijke begroeting – vrijdag 8/9
  1. De 5 elementen: grote bekenden en toch onbekende sleutels voor zelfkennis – vrijdag 6/10

Aarde, water, lucht, vuur en ether. Ze geven Al Dat Is vertaling. Elk element heeft vanzelfsprekend ook een spirituele betekenis. Niet één van deze elementen kan je missen. Ze bepalen je relatie tot de schepping én de Schepper én tot jezelf.

  1. Het levenspad of avontuur – vrijdag 3/11

Je levensweg is een oneindig mooie kans op ontmoetingen. Jij bent de persoon die de ervaringen op dat pad sprokkelt. Jij slaat de herinneringen op, verzamelt de blauwdrukken. Jij schrijft het verhaal met je leefomgeving en de ‘wereld’. In elk leven ontstaan er mijlpalen. Dat zijn momenten van opperste leerzaamheid en integratie van je ‘Zelf’. Zie jij je leven als een avontuur? Onderzoek dan de mijlpalen!

  1. Orde en ritme – vrijdag 8/12

Jij bent de componist van jouw dans of levenslied. Cadans of ritme is nauw verbonden aan orde en regelmaat. Uitgaand van je lievelingsmelodie, song of opus, onderzoeken we welke behoefte eruit spreekt, en wat er allemaal van jezelf tot expressie wordt gebracht. Je kan ook leren luisteren naar je innerlijke cadans van de ziel…

  1. De aura: boodschap van het onzichtbare – vrijdag 12/1 /24

Wil je de onzichtbare wereld leren kennen? Begin met je eigen aura. Velen hebben al eerder kennisgemaakt met auralezing of ‘reading’. Ditmaal gaan we verder dan ooit. Zelfkennis begint bij het vanzelfsprekend leren kennen van je eigen energieveld en zijn verbindingen.

Praktisch:

Reeks van 5 vrijdagavonden op 8/9, 6/10, 3/11, 8/12 en 12/1/24 van 20 tot 22.30 u.

Deze reeks gaat enkel online door!

Je ontvangt bij intekening en NA betaling de link van Google Meet via mail.

Minimum 10 deelnemers, maximum 25. 

Bijdrage: 30,- euro per item

Voor de reeks van 5 = 125,- in één keer te voldoen op rekening van RAAM-Werk BE66 7775 9529 5743 met mededeling “De Vijf” en datum + deelnemer.

Voorwaarde: je beschikt over een goed werkende pc waarmee je degelijk kan uitwisselen met andere deelnemers. Je engageert je om aan de uitwisseling in groepjes deel te nemen. Je neemt nota van je eigen ervaringen.