Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
  1. Kennismaking REIKI

Rei-Ki betekent letterlijk “Kracht van Stralend Licht”.

Reiki is een helingweg die in de wereld werd gebracht door de Japanse Dr. Usui. Zijn ontdekking en levenswijze brachten zijn leerlingen ertoe om die ideeën en helingmethode wereldwijd te verspreiden.

Reiki ligt aan de basis van een groot aantal helingopleidingen. Ze gaan alle terug op het eenvoudige principe van overdracht van helende energie die spontaan tot je komt wanneer je je ervoor openstelt. Elke mens bezit immers een helend vermogen. Zal niet elke moeder de gekneusde knie van haar gevallen kind aaien? Leggen we niet spontaan een hand op ons hart als we een pijnlijke ervaring meemaken? Denken we niet vanzelf met medeleven aan iemand die in nood is of lijdt?

De opleiding bestaat uit drie graden.

In de eerste graad ligt de klemtoon op het leren voeling nemen met de Reikikracht, de universele helende energie die uit de natuur en de Scheppende Bron tot ons komt.

Centraal staat het activeren van het zelfhelend vermogen. De 4 basis Reiki-symbolen worden uitgelegd en in praktijk gebracht. Je leert de handen opleggen en verschillende energieën onderscheiden.

De tweede graad initieert je in sturen van energie en het geven van heling op afstand. Je maakt kennis met de reiki-symbolen die je in staat stellen om in de geest heling te sturen naar personen en situaties.

De derde graad of Master graad is voorbehouden voor personen die de materie aan anderen willen doorgeven.

Elke leerstap wordt afgesloten door een inwijding waarbij de symbolen worden ‘geprint’ in het geheugen zowel als in de handen.

  1. Sprong in het onbekende: kennismaking met het domein van de intuïtie

Op de kennismaking komt eveneens het gegeven ‘intuïtie’ aan de orde. We staan even stil bij wat men paranormaal noemt, en wat helderbegaafdheid inhoudt.

Bij voldoende vraag wordt er een reeks boeiende thema’s ingericht op hetzelfde adres.

Onderwerpen waar je vaak over hoort praten of over leest, maar waar je niet het fijne van weet? In kleine groep lichten we tipjes van de sluier op.

Thema’s: Intuïtie, wat verstaat men eronder? – Karma, een beladen term – Reïncarnatie – De ziel en de hogere dimensies -…

 

Voor wie? Vooral bedoeld voor de wakker wordende nieuwe generatie, maar iedereen is welkom!
Adres: ten huize van Reikimaster Lut Van de Velde (channelnaam Mona Lisa M.)
Heidelaan 31 bus 0001, 3001 Heverlee
Bijdrage: 15 euro
Info? 0476 64 10 35 je ontvangt de flyer met meer uitleg als je dat even via mail laat weten.