Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De mystieke weg naar binnen

In de mystiek neemt het innerlijke leven een belangrijke plaats in. Heel wat mystici hebben die innerlijke weg beschreven. Het is niet ieders roeping, trachtte ik mijn hemelse begeleiders te waarschuwen. Misschien wordt niet iedereen geraakt door deze uitnodiging om in de innerlijke ‘Kamers van het Hart’ te vertoeven en er in gesprek te gaan met de ziel. Of om eenvoudig te versmelten met het Hogere Zelf en het lichtwezen dat jou inneemt. Toch besloot ik een vervolg op de vorige mystieke driedaagsen aan te bieden. 

De innerlijke beleving verloopt in stappen. Na de mystieke ontroering komt die van de vervoering. Je kan ook ‘opgetild’ worden naar een ander belevingsgebied: de zogenaamde mystieke ontvoering

We verkennen in alle eenvoud en in innige verbinding met de hemelse begeleiders deze natuurlijke én tegelijk bovennatuurlijke manier van zijn.

Begeleiding: Mona Lisa M.

Voor wie? Voor jong en oud, leek en nieuwsgierig of reeds geïnitieerd…

Periode: van zondagochtend 10/03 aanvang 10 u. tot en met dinsdag 12/03 afsluiting 16 u.

Meer info? Wend je tot Mona Lisa M: 0476 64 10 35

Mail aan lut.velde@gmail.com en je ontvangt de flyer met gedetailleerde info.

Locatie: Domein Marsnil (zie www.domeinmarsnil.be ) te Batsheers (Heers-Limburg)

Cursus: 150 € vooraf te voldoen op rekening van RAAM-Werk BE66 7775 9528 5743  (vermelding MYST+naam deelnemer)

De maaltijden en logies worden ter plaatse betaald aan onze hôte Isabelle Vanmarsenille. 

Logies: tussen 90,- en 129 euro, afhankelijk van of je een kamer voor jou alleen wil, of met twee.

Maaltijden: 175,- voor de drie dagen (ontbijt, middagmaal, avondmaal, vieruurtje en alle dranken, behalve de consumpties ’s avonds). In de zaal is er altijd water voorzien.

Meebrengen: (buiten je logeerkoffertje) wandelschoenen, notaboekje en schrijfgerief, dun zitkussen voor op de harde stoel, een warme sjaal, zwempak voor als je de zwemvijver in wil.