Laden Evenementen

“Leven vanuit bezieling”

Driedaagse workshop met Nicole van Leeuwen te Batsheers 15/2-18/2 

“Een aantal jaar geleden gaf Mona Lisa M. tijdens een belichting aan dat ons lichaam het rijtuig van de ziel is. Deze zin raakte me diep!

We kunnen wel bezield wíllen zijn, als echter ons lichaam daarin niet wordt meegenomen, zal dit in het dagelijks leven niet doorstromen op het niveau van de ziel. Wanneer onze ziel incarneert, anders vertaald als de indaling plaatsvindt vanuit de onstoffelijke wereld naar de stoffelijke wereld, komen wij onderweg vele uitdagingen tegen. Deze reis maakt vaak dat we niet volledig incarneren en een deel van ons achterblijft en waardoor we belemmerd worden om ons volledig potentieel te kunnen benutten.

Tijdens deze training zullen we dit proces van incarneren nogmaals bewust volgen, zodat ook onze ziel volledig kan worden meegenomen naar ons lichaam en kan landen op moeder aarde. Daarin maken we ook de verbinding met ons karma en met de vraag wat onze persoonlijke essentie is. Je wordt je dan bewust op welke manier je jouw karma kunt omarmen en integreren in plaats van het als een last te ervaren en tegen te vechten.”

Wie is Nicole van Leeuwen?

Ik, Nicole van Leeuwen, ben van oorsprong regressie- en reïncarnatietherapeut. Innerlijk kindwerk en systemisch werk vloeien daar voor mij als vanzelf uit voort. Ik heb ontdekt dat wanneer we deze methodieken en energieën samenvoegen, we spiritualiteit zowel onstoffelijk als stoffelijk kunnen verbinden. De magie van het onstoffelijke vanuit de speelsheid van het innerlijke kind en het zichtbaar maken door systemisch werk zijn inmiddels mijn levenswerk geworden.

www.leve-therapie.nl

Praktische informatie:

Zaterdag 15/2 om 18 u. met soep en een broodje.

20-21.30 u. avondsessie: op een speelse manier met elkaar kennis maken.

Zondag 16/2:  ochtendtraining van 10 u. tot de lunch.

Na de lunch een korte pauze voor een wandeling of iets anders. Training herneemt om 16 u. Avondsessie: van 20 tot 21.30 u.

Maandag 17/2: id.

Afsluiting om 17 u. met een kleine versnapering.

Aanmelden graag via nicole@leve-therapie.nl met opgave van je adresgegevens en of je een betaalbewijs wenst. Ook vragen ivm deze driedaagse kunnen via dit mailadres. 

De kosten voor de training zijn 150,- euro rechtstreeks over te maken naar: Leve Therapie, rekeningnummer NL51RABO0335371787 onder vermelding van Leven vanuit bezieling 2025 + je naam.

De kosten voor verblijf en maaltijden (kamers tussen 90 en 129 euro voor de 2 nachten + 175 euro voor alle maaltijden) worden rechtstreeks aan Domein Marsnil voldaan. Dat kan contant of door middel van pinnen met je bankpas. Na inschrijving ontvang je een mail met het overzicht van de kamerindeling en prijzen zodat je een verblijf kan kiezen.