Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De drie letters U.S.E., uitgesproken zoals in het Engels, zijn als een universeel systeem van zelfherkenning doorgegeven door de Plejadische Meesters aan Mona Lisa M. Het Engelse to use staat voor gebruiken, bruikbaar maken.

Elke letter doet een beroep op ons om diep in onszelf te gaan kijken en vooral te gaan voelen. Er kunnen verschillende termen gekoppeld worden aan deze letters, waarbij men binnenin weerstand kan voelen, men voelt iets en het is niet altijd duidelijk waar dat gevoel betrekking op heeft. U staat o.m. voor universe, unity, understanding; de S voor sympathy, soul, system, maar ook in onze taal voor samenwerking. De E staat voor emotion, energy en extase. We kunnen deze termen gemakkelijk in onze taal omzetten.

Deze workshop lijkt op het eerste gezicht vooral onze mentale kant aan te spreken, maar beoogt het tegendeel. Aan de hand van oefeningen gaan we achterhalen wat de oorzaak is van de weerstand die de termen innerlijk oproepen en daar verandering in brengen.

Adres: ten huize van Gerd Bridts, Kapelleveldstraat 8, 2530 Boechout

Aanmelden verplicht: info@ra-am.be   Je aanmelding geldt als definitieve deelname of bij Gerd – tel: 0495 65 65 01 – Email: gerdbridts@telenet.be

Deelname: € 50. Breng de correcte som mee onder omslag met je naam erop.

Info: bij Gust De Cleen  0473 39 39 59‬ of gust.d.c@gmail.com

Meebrengen: lunchpakket, notaboekje, sloffen of dikke sokken.