Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wie de eerste 2 reeksen volgde, kwam wellicht tot de ontdekking dat je Wyrrd meteen in je leven in toepassing kan brengen. De runen, de ‘witte mist’, de gebaren van Wyrrd… ze nodigen je uit om speels en tegelijkertijd sereen met de intelligenties uit andere dimensies te gaan samenwerken. Sterker nog dan Reiki voel je hoe dankzij de magie van Wyrrd de trilling verandert, waardoor situaties en omstandigheden, of perceptie daarvan kunnen veranderen, en zelfs lotswijziging tot stand kan komen. De volgende stappen zijn dan ook bedoeld om die samenwerking met de Loved Ones te verdiepen: we krijgen opdrachten van de Spirits of Wyrrd.

We leren over Essence en Presence en de begrippen Whole en Holy, die de essentie van heling uitdrukken.

Heling is immers heel maken en heel worden en heil brengen. We leren energievelden oproepen, ether uitruimen, weven, verankeren…

We leren ook de schijnwerelden kennen, waar wezens vertoeven die ons afhouden van onze taak. Die stukjes schijn of onechtheid zitten ook in onszelf: deze geven vorm aan je schaduwmeester, een geduchte verleider! Door deze innerlijke reis worden we Wachters, ‘Guardians of Wyrrd’.

Data: 28/09 – 23/11 van 11  tot 16 u.

Bijdrage: € 50 per workshop = € 95 voor de 2 workshops. Over te maken op het rek.nr. RAAM-Werk vzw  met vermelding van de WYRRD3 en je naam.

Meebrengen: huisschoeisel, notaboekje.

Enkel voor wie de eerste reeksen volgde!