Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Onder de vele helingtechnieken profileert de Plejadische werkmethode zich als de meest vooruitstrevende, de meest zorgvuldige en uitgebalanceerde. Sanon, de meester die ons vanwege de Plejadische Unie als jarenlang inspireert in geneeswijzen, remedies en helingaanpak, begeleidt deze lessenreeks. De vorige reeksen resulteerden in het voortreffelijke syllabusboek “De Helingcodes van Sanon”.

Eerste reeks: helen op zittende persoon. Aan bod komen o.a.: instralen met de handen – energieveld en chakra’s reinigen – de nieuwe manier van bij-gronden – uitlijnen van de chakra’s – de noodaura – helen vanuit het KI-centrum – kennismaking met de nieuwe chakrastelsels waaronder de knieën (MISA) en de buitenpoorten Zonnelogos en Bodemlotus – functie van de Kiemen of lichtschakels

Vervolgreeks (indien voldoende interesse):helen aan helingtafel. Werken met de Oorsprongssyllabes als instructies voor energetische veranderingen – instructies voor heling in groep – afstandsheling – diepteheling – communicatiedriehoek en Hara-driehoek etc.

Data: zaterdagvoormiddagen 13/04 – 18/05 – 01/06 – 15/06 van 10 tot 13 u.

Gelieve na inschrijving € 25 (of € 90 voor reeks) te storten op de rekening van RAAM-Werk vzw met vermelding SAN19 + naam deelnemer.

Meebrengen: huisschoeisel, notaboekje