Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De vorige reeks vervolgt met 3 lessen in actief en lucide dromen. Dromen doe je in opdracht van de Voorzienige. Nooit droom je enkel voor jezelf. Het is daarbij belangrijk dat je inzage krijgt in je zielsprogramma, opdat je mee zou kunnen dromen aan de vooruitgang van het Grote Geheel.

Methusalemvroeg in de workshop “Helende Slaap” om een opleiding te mogen geven tot Meester-Dromer. Tijdens de nacht vertoeven we in dromenland. Ook overdag dromen we vaak weg, maar we geven deze droommomenten geen richting of intentie mee. In de oude tijden hadden dromers een functie. We vinden ze in alle culturen terug. Ze waren vaak ook zieners, of ze reisden naar de “Velden” waar de verlichte overledenen vertoeven en naar de lichtende gebieden waar er aansluiting is met de Logos, waar God de wereld droomt. Die verrukkelijke plekken noemen we dankzij de inspiratie van de Aboriginals de Dreamtime. Deze reeks is nog nooit eerder gegeven, dus beginnen we met een verkenning van 3 avonden.

Data: woensdagavonden 09/10 – 30/10 – 27/11 van 20 tot 22 u.

Gelieve na inschrijving € 20 (of € 55 voor reeks) te storten op de rekening van RAAM-Werk vzw met vermelding DROM219 + naam deelnemer.

Meebrengen: huisschoeisel, notaboekje