Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In vijf stappen word je meegenomen op de weg van heling. Of je nu een roeping hebt om anderen heling te geven, of geroepen wordt om zelf geheeld te worden, dit pad opent voor jou ongeziene deuren.

De Plejadische Meesters dicteerden in de jaren 2005-2008 een zeer uitgebreide methodiek. Het is evenwel niet de bedoeling om de scholing te doorlopen zoals zij die hebben doorgegeven, want met hun leerstof kan je drie volle jaren vullen. Uit die leerstof wordt een specifiek hoofdstuk gelicht, namelijk de helingweg die aansluit bij het zelfhelende vermogen. Die helinginzichten werden doorgegeven in de jaren 2018-2021; recent gechanneld materiaal! Hoe kan je dat regeneratieve vermogen activeren? Welke verantwoordelijkheden komen er kijken bij het bewust gebruik van de lichaamsgebonden chakrapoorten én vande externe chakrapoorten. We maken ook kennis met de betrekkelijk nieuwe leerstof over de lichtsystemen die behoren bij de engelenuitbouw: de bedrading; de vleugels van licht en de kwasten om verbindingen aan te gaan die je voorheen niet aankon; de sacrale lichtorgaantjes of Kiemen, en de ‘luiken’ die toegang bieden tot de archieven.

Het is niet mogelijk om de leerstof vooraf in te delen. Je stapt dus in een traject, waaraan jij je medewerking verleent. Alle deelnemers treden a.h.w. in dienst van de ‘Nieuwmaking’, onder leiding van de Plejadische meesters, die onze evolutie bestuderen en aan de hand daarvan hulpprogramma’s uitwerken.

Locatie: Leefdaal

Begeleiding: Mona Lisa M

Data: vrijdagen 10/9 – 1/10 – 29/10 – 19/11 – 10/12 van 10u30 tot 13u30

Deze reeks kan ook online gevolgd worden (u ontvangt tijdig per les de link).

Opm: online deelnemers kunnen vanaf nu via breakout-ruimtes onderling uitwisselen; vragen kunnen eveneens via de chatbox gesteld worden.

Bijdrage: 150 euro. Er kan niet per les betaald worden.

Handboek: “Sanon. De helingcodex van de Plejaden. Helingtechnieken voor deze tijd” aan te schaffen via de website.

Van elke les worden opnames gemaakt die na de les worden doorgestuurd via een link. Elke les wordt uitgewerkt in functie van een latere publicatie.

Intekenen via de website, en storting van het bedrag op rekening van RAAM-Werk.