Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Velen hebben wel eens gehoord van de leylijnen op aarde, een hoogenergetisch informatieraster van lijnen waarop zich heel wat mythische en plaatsen en krachtplekken bevinden. Leylijnen zijn eveneens de verbindingswegen tussen de planeten, en omdat je lichaam nu éénmaal een mini-universum is, vind je er ook dit hoog-trillend netwerk van leylijnen op terug. Je zou het kunnen vergelijken met het meer bekende meridiaansysteem maar dan in een meer fijnstoffelijke versie. Door het zacht aanraken van de leylijnpunten op het lichaam, die niet toevallig de naam van de planeten dragen, worden trillingsvelden in je lichaam geactiveerd, zodat je energie begint te stromen en energetische blokkades kunnen loskomen. Een zachte maar krachtige techniek, die je in je lichaam brengt door het loslaten van fysieke, emotionele en mentale spanningen.

Jutta en haar zus channelden 2 boeken bij elkaar over deze nieuwe helingaanpak.

Op deze introductieworkshop kan je van deze helingtechniek komen proeven. Naast een korte theoretische uitleg gaan we vooral oefenen op elkaar en de helende werking aan den lijve ervaren.

Stefan Bottu en Jutta “Bodea” Groβ (Mechelen) kwamen doorheen hun jarenlange persoonlijke ontwikkeling in contact met verschillende helingtechnieken. Hun levenservaring delen zij graag in 1-1 sessies en workshops rond Leylijnen Heling, universeel opstellingswerk, energiewerk (Divine Energy Fields), regeneratietherapie (transfigura), jin shin jyutsu, meditaties en coaching. Hun ondersteunende begeleiding maakt dat je makkelijker beperkende gedachten, emoties en overtuigingen kan loslaten via het werken met je energetisch systeem.

Vervolgreeks (indien voldoende interesse):helen aan helingtafel. Werken met de Oorsprongssyllabes als instructies voor energetische veranderingen – instructies voor heling in groep – afstandsheling – diepteheling – communicatiedriehoek en Hara-driehoek etc.

Data: zaterdag 04/05 van 10 tot 13 u.

Bijdrage: € 35

Aanmelden: enkel bij stefan.bottu@skynet.be of sms naar 0473 79 15 03

Meebrengen: huisschoeisel, loszittende kledij, eventueel sjaal of dekentje.