In een lang interview van journalist Paul Codde werpt Mona Lisa M. een nieuwe kijk op de zogenaamde Nieuwetijdskinderen. Waarom deze verschillende lichtingen van incarnanten zo worden genoemd, wie en wat zij zijn, hoe men ze kan herkennen. Eén van de meest markante redenen is dat zij de samenleving lessen voor de voeten komen gooien. Dank zij hen worden sociale overtuigingen en systemen herzien en worden de oude waarden als respect en samenhorigheid nieuw leven ingeblazen. Het zijn veelal personen met naast een opvallende, soms ietwat overdreven levendigheid, een gezonde alertheid, opmerkzaamheid en analytische ingesteldheid, een boel engagement en héél veel op te lossen vraagstukken uit eerdere levens.

Dat zij de Nieuwe Tijd voorbereiden, lijkt voor de hand liggend, maar hoe doen zij dat dan?

En tenslotte kunnen we de vraag stellen of wij dan ook reeds Nieuwetijdskinderen zijn, en wat onze taak dan is…

De wat uitgelopen sessie met Paul Codde die zichzelf graag benoemt als een weergekeerde Petit Prince (hoofdpersonage uit de miniroman van Antoine de Saint-Exupéry) is door Paul mooi in een reeks U-tube filmpjes gegoten, die je uiteraard op zijn website www.indigoplatform.be kunt bekijken, maar waarvan je hierbij ook de links vindt. De website is enig in West-Europa: een steeds groeiend forum voor en over Nieuwetijdskinderen, de moeite waard om te exploreren!